Ако някой може да ми прати къде е белега на всмукателния вал на T.S. 1.4 и при зацепване къде са белезите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за белезите на ремъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от YonДовечера ще ти снимам моята ама да черпиш ей
Като нагласиш коляновия вал тогава се слагат фиксаторите на двата вала и се надява ремъкаAlfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.
Comment
-
Първоначално публикувано от МиленПървоначално публикувано от YonДовечера ще ти снимам моята ама да черпиш ей
Като нагласиш коляновия вал тогава се слагат фиксаторите на двата вала и се надява ремъка97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Ремък
За да не стане мазало не бързай щото на око само ориентировъчно мога да ти помогна за точност по снимка и дума не може да става
То сега и другите колеги като теглят по едно рамо ша се измъдри работатаама без сервиз и фиксатори нема се разминеш
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
На мене ми зацепиха ремъка на 146-та с някакъв "часовник" без да свалят капака на клапаните. Излезе че е избягал един зъб, оправиха го и сега нямам грижиAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
Comment